Kerékpár kölcsönzés Budapest

 

Kölcsönözhető járművek Várkert Bazár


 A Várkert Bazárnál elérhetőek a tökéletes városi kerékpárok, amely a belvárosban garantáltan a leggyorsabb haladást biztosítják! Amennyiben pedig érdekel az e-mobilitás, de még sosem ültél Segway-en, próbáld ki a legújabb innovációt, az Airwheel elektromos önegyensúlyozó járművet!

 

 

GT TRAFFIC 5.0. SINGLE SPEED

Kerékpár kölcsönzés Budapesten? A Várkert rakparton a mindennapok legelegánsabb városi megoldását, a GT Traffic 5.0. kerékpárt választhatod: egy sebesség mindenek felett!

Ez a könnyű alumínium vázas kerékpár minimalista hozzáállása ellenére mindenre elszánt. Hozd ki a maximumot a minimumból: vidd magaddal egy Szentendre-túrára vagy akár a Kopaszi-gát körre, hiszen mindkettőhöz egyenes (kerékpár)út vezet tőlünk, végig a Dunaparton!

ÁRAK

AIRWHEEL

Az Airwheel az önegyensúlyozó e-járművek legújabb generációja! A korábbi elődeihez, például Segway-hez hasonlóan szintén giroszkópok és számítógépek által vezérelt elektromos jármű, az alábbi funkciókkal:

  • Beépített első+hátsó világítás
  • “Ambient” hangulatfények
  • Integrált Bluetoth hangszórók
  • Végsebesség: elektronikailag korlátozott 18km/h
  • Motor: 1000W (kerekenként 500W teljesítmény)
  • Akkumulátor: Lítium-ion

Az Airwheel a Segway után egy igen minőségi, azonban jóval gazdaságosabb módját kínálja az innovatív közlekedési eszközöknek. Városnézésre avagy Margitszigeten való kalandozásra a tökéletes jármű: próbáld ki éjszakai túra formájában is!

ÁRAK
Go Mobility Margitsziget

Highwheel_penny_farthing_velocipéd (3)EGYÉB JÁRMŰVEK IS ELÉRHETŐEK

Tudtad? Számos más eszközt is tesztelhetsz nálunk a Margitszigeten!

Go Mobility Margitsziget