Skip to content

Rólunk

Kik vagyunk?

Mi vagyunk a Go Mobility: környezetbarát és innovatív mobilitással foglalkozunk. Több mint 7 éve üzemeltetünk járműkölcsönzőt a Margitszigeten, ahol kerékpárokat, tandemeket, gokartokat (amiket bringóhintónak is nevezhetünk), valamint fenntartható elektromos járműveket adunk bérbe, így segítve a szigetre látogató helyieket és utazókat egyaránt, hogy könnyen és gondtalanul fedezhessék fel Budapest egyik legjobb szegletét (szerintünk amúgy messze a legjobb, de mi elfogultak vagyunk). Mindig előre tekintünk és keressük a következő elektromos járművet, ami forradalmasíthatja a városi közlekedést. Szeretjük a természetet és megtesszük ami tőlünk telik, hogy a következő generációk is ugyanígy élvezhessék.

go mobility-about_us02

Küldetésünk

Azért dolgozunk, hogy szabadon és gondtalanul töltsd az idődet Budapest legjobb zöldövezetében, mindezt fenntartható módon.

Ha szeretnél néhány órára kiszakadni a rohanó városból, mi segítünk, hogy a Margitszigeten a céljaidhoz legjobban illő járművet bizosítsuk neked.

Margitszigeti jelenlétünkön túl rendezvények számára is biztosítunk innovatív és/vagy retró járműveket. További részletek a Rendezvények oldalon!

about us02

Csatlakoznál egy jó csapathoz?

Ha megfogott amit eddig olvastál és szívesen dolgoznál velünk, küldd el az önéletrajzodat! Mindig szívesen ismerünk meg nagyszerű embereket.

Mozgásba lendítünk!